Постформінг. Лакуни, загальні місця, краєвиди, мальовані чаєм - Старовойт, І. (Слово і Час, 2011)
Рецензія на книгу: Татаренко Алла. Поетика форми в прозі постмодернізму (досвід сербської літератури). – Львів: ПАІС, 2010. – 544 с. Ця праця присвячена проблемі постмодерної трансформації в багатому пост-Арістотелевому сенсі: несталій, негарантованій, відкритій формі, пристосовуваній до значення, формі, що стає синтезом деякого хаотичного порядку, формі семантично й семіотично наповненій, що її годі звести до однозначності і що “завдячує” своєю амбівалентністю як eidos-ам, так і morfe-мам постмодернізму.