Міжнародний науковий семінар “Семіосфера радянської культури: знаки і значення” - Савела, Ю. (Слово і Час, 2011)
9-12 червня 2010 р. в Інституті літератури ім. Т. Г. Шевченка НАН України відбувся міжнародний науковий семінар “Семіосфера радянської культури: знаки і значення”. Це вже другий міждисциплінарний семінар із серії “Studia Sovietica”, в якому взяли участь учені з України, Росії, Польщі, Канади, Великобританії та Лівану.