Комплексна програма створення високоміцної економічної металопродукції для вагонобудування - Узлов, І.Г.; Узлов, К.І.; Хулін, А.М. (Фундаментальные и прикладные проблемы черной металлургии, 2014)
Представлено «Комплексну програму по створенню високоміцної металопродукції для вантажних вагонів нового покоління з підвищеними експлуатаційними характеристиками». В складі програми представлено десять розділів та сорок чотири проекти, спрямовані на створення нових науково-технологічних рішень, що забезпечують суттєве підвищення експлуатаційних характеристик всіх деталей вагону. Авторами розробок є наукові установи, вищі навчальні заклади, конструкторсько-технологічні організації та промислові підприємства України. Програма була розглянута в Головному управлінні вагонного господарства Укрзалізниці і затверджена для виконання.