Методи визначення балістичної стійкості пластин броні - Перчун, Г.І.; Самофалова, А.О.; Кононенко, Г.А. (Фундаментальные и прикладные проблемы черной металлургии, 2015)
Виконано аналітичні дослідження різних методів визначення балістичної стійкості пластин індивідуальної броні. Показано проблему обмеженості даних в результаті оцінки балістичної стійкості на рівні «задовільно - незадовільно». Розглянуто основні етапи д час проникненні ударника в металеву пластину і поставлено завдання для подальших досліджень.