“Еолова арфа” Лесі Українки (невідомий текст) - Мірошниченко, Л. (Слово і Час, 2011)
Запис про еолову арфу у стислій фразі сконцентрував усю повноту переживання єдності буття, відкриту радість злиття із природою як живою органічною цілістю і, що найголовніше для поета, усвідомлення божественного походження його пісень.