Смислові глибини художнього простору Леся Мартовича - Піхманець, Р. (Слово і Час, 2011)
Стаття присвячена з’ясуванню художніх параметрів концепту забобону у творчій свідомості Леся Мартовича. Простежено його природу, полісемантику й особливості вияву на різних рівнях тексту.