Образ дому в поезії Віктора Кордуна - Павленко, Л. (Слово і Час, 2011)
У статті проаналізовано семантику й роль образу (мотиву) дому у творчості Віктора Кордуна. Образ дому розглянуто в його динаміці і трансформаціях в оперті на традиційно-міфологічне смислове наповнення відповідного архетипу.