Про дві вітчизни серця, але одну любов - Павлюк, І. (Слово і Час, 2011)
Рецензія на книгу: Яручик Віктор. Українська поезія, творена в Польщі після Другої світової війни: Монографія. – Луцьк: Волинський нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2010. – 228 с.