Академічні бесіди: Із після-постмодерної перспективи (підготувала Олена Поліщук) (Слово і Час, 2011)
У межах роботи літературно-критичного клубу “Академічні бесіди” в Інституті літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України відбулася презентація-обговорення досліджень Тамари Гундорової “Кіч і література. Травестії” (К.: Факт, 2008) та “ПроЯвлення Слова. Дискурсія раннього українського модернізму” (К.: Критика, 2009). Пропонуємо увазі читачів журналу стенограму цього обговорення.