Дві конференції у Варшаві - Соболь, В. (Слово і Час, 2011)
9 грудня 2010 року у Варшаві відбулася міжнародна наукова конференція “Образ жінки в сучасній українській культурі”. Її організаторами стали Католицьке бюро інформації та європейських ініціатив у Варшаві та кафедра україністики Варшавського університету.