Smąrąg Różycka Małgorzata. Ewangeliarz Ławryszewski - Александрович, В. (Інститут української археографії та джерелознавства ім. М.С. Грушевського НАН України, 2004)
Рецензія на монографію: Smąrąg Różycka Małgorzata. Ewangeliarz Ławryszewski. – Kraków, 1999. – 158 s.; il.