Морфологія “Снів” Тараса Шевченка в контексті біблійних оніричних пророцтв - Сулима, В. (Слово і Час, 2011)
Стаття написана за результатом інтертекстуального аналізу трьох поетичних творів Т. Шевченка з однойменною назвою “Сон”, які розглядаються в контексті біблійних оніричних пророцтв, зокрема патріарха Йосипа і пророка Даниїла.