Проблеми цілісності існування людини у прозі Григорія Штоня - Леоненко, О. (Слово і Час, 2011)
У статті розглянуто основні елементи онтологічної структури романів “Рай” і “Суд”, що зумовлюють існування специфічної моделі фантастичної реальності.