Вручення премії імені О.І. Білецького в галузі літературної критики - Шпиталь, А. (Слово і Час, 2011)
30 листопада 2010 р. в Інституті літератури імені Т.Г.Шевченка HAH України відбулося вручення Премії імені академіка О.І. Білецького в галузі літературної критики.