Духовне сусідство: географія журби й радості - Павлюк, І. (Слово і Час, 2011)
Рецензія на книгу: Яручик Ольга. Польсько-український міжкультурний діалог (на сторінках “Biuletynu polsko-ukraińskiego” 1932–1938 рр.). – Луцьк: ВНУ ім. Лесі Українки, 2009. – 224 с.