Поетична монографія про життя Антонича - Мушинка, М. (Слово і Час, 2011)
Рецензія на книгу: Калинець Ігор. Знане і незнане про Антонича: Матеріали до біографії Богдана Ігоря Антонича. – Львів: “Друкарські куншти”, 2010. – 140 с. – Наклад 500 прим.