Радянський дискурс у сучасній інтерпретації - Бахтаров, А. (Слово і Час, 2011)
Рецензія на книгу: “Studia Sovietica”. Випуск 1. Ідеологічні та естетичні стратегії соцреалізму / Відпов. ред. Валентина Хархун. – К.: Інститут літератури ім. Т. Г. Шевченка НАН України, 2010. – 297 с.