Форми трагізму у драмі Лесі Українки “Камінний господар” - Златогорська, Л. (Слово і Час, 2011)
Авторка осмислює форми трагізму у драмі Лесі Українки “Камінний господар”. Дослідницька увага зосереджена переважно на особливостях творення трагічних характерів образів-персонажів крізь призму філософії екзистенціалізму.