Поетична творчість Т. Шевченка у світлі етнопсихології - Яблонська, О. (Слово і Час, 2011)
Статтю присвячено висвітленню поетичної творчості Т. Шевченка з урахуванням здобутків української етнопсихології. Доведено, що Шевченкове осмислення українського буття іманентно виражає етнопсихологічні характеристики.