Презентація збірника про американський модернізм - Дубініна, О. (Слово і Час, 2011)
3 лютого 2011 р. в Інституті літератури ім. Т. Г. Шевченка НАН України відбулася презентація п’ятого–шостого числа щорічника “Американські літературні студії в Україні”, започаткованого Центром американських літературних студій в Україні при Інституті літератури ім. Т. Г. Шевченка НАН України. Цього разу видання було присвячене американському модернізму – “Американський модернізм: контекст, постаті. Післяпостмодерністський погляд” (К.: Факт, 2008–2009).