Загрязнение воздушной среды помещений неприятными запахами и методы их устранения - Долина, Л.Ф.; Данько, Т.Т.; Беляева, В.В. (Інститут проблем природокористування та екології НАН України, 2008)
Проаналізовано сучасний стан проблеми забруднення повітря неприємними запахами. Розглянуто методи очищення повітря.