Василь Стефаник. “Городчик до бога ридав...”: до проблеми вибору основного тексту - Варчук, В. (Слово і Час, 2011)
У статті подано історію формування тексту образка В. Стефаника “Городчик до бога ридав...”. Проаналізовано сім автографів цього твору. Встановлено орієнтовний час їх написання. Подано практичні рекомендації щодо вибору основного тексту образка “Городчик до бога ридав...” у майбутньому науковому виданні.