Олександр Флакер (Слово і Час, 2011)
Відійшов у вічність видатний учений і щирий друг України, людина високої шляхетності, рідкісної ерудиції академік Олександр Флакер / Flaker, Aleksandar (24.VII.1924, Białystok, Польща – 25.X.2010, Zagreb).