Поет філософської думки (Сергій Кримський) - Дзюба, І. (Слово і Час, 2011)
У статті подано роздуми над останніми книжками українського філософа С. Кримського. Виокремлено й розглянуто його культурологічні ідеї про роль науки, функції мистецтва, завдання духовності в сучасному світі.