Повернення забутої письменниці: Галина Журба - Сокол, Г. (Слово і Час, 2011)
У статті простежується життєвий та творчий шлях Галини Журби, літературна спадщина якої досі маловідома, проте важлива для цілісного бачення українського літературного процесу першої половини ХХ ст. як на еміграції, так і в Україні.