Новітня українська драматургія в рецепції Оксани Когут - Галич, О. (Слово і Час, 2011)
Рецензія на книгу: Когут Оксана. Архетипні сюжети та образи в сучасній українській драматургії: Монографія. – Рівне: НУВГП, 2010. – 440 с.