Архетипна основа роману Віри Вовк “Останній князь Звонимир” - Смольницька, О. (Слово і Час, 2011)
У статті вперше проаналізовано роман Віри Вовк “Останній князь Звонимир” (2010). Досліджено архетипові паттерни твору. З'ясовано міфологічний контекст магічного реалізму.