ХІ міжнародна конференція молодих учених - Бербенець, Л. (Слово і Час, 2011)
15–17 червня ц.р. в Інституті літератури ім. Т. Г. Шевченка НАН України відбулася XI міжнародна конференція молодих учених, яка проводиться раз на два роки.