“Навіщо я? Куди моя дорога?..” Прелюди застереження в “баладному” виконанні Івана Драча - Тарнашинська, Л. (Слово і Час, 2011)
У статті розглянуто специфіку творчої амплітуди поета-шістдесятника. Ідеться про поєднання в його художньо-стильовій системі інтелектуально-розмислового та образно-емоційного начал, засоби опоетизування будня, який підноситься митцем до рівня найвищого акту творення.