Діалог Леопольда Стаффа зі світовою літературою - Александрова, Г. (Слово і Час, 2011)
Рецензія на книгу: Циховська Е.Д. Творчість Леопольда Стаффа як простір інтертексту: Монографія. – Донецьк: ЛАНДОН-ХХІ, 2011. – 344 с.