Гоголь у ХХ столітті - Сквіра, Н. (Слово і Час, 2011)
Рецензія на книгу: Самойленко Г. В. Гоголь у XX столітті. Європа. Середня Азія і Закавказзя: Тематико-бібліографічний покажчик. – Ніжин: Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2009. – 481 с.