Теннессі Вільямз у Європі - Дроздовський, Д. (Слово і Час, 2011)
З 23 до 25 червня ц.р. у французькому Університеті Нансі (організатор — факультет англо-американських студій Університету Нансі, професор Джон Бак) пройшла міжнародна літературознавча конференція “Теннессі Вільямз у Європі” (“Tennessee Williams in Europe”), приурочена до століття від дня народження видатного американського драматурга середини ХХ ст.