У вінок пам'яті митців Розстріляного Відродження - Мовчан, Р. (Слово і Час, 2011)
Рецензія на книги: Книги і долі: Митці Розстріляного Відродження: Біобібліографічний покажчик / Упоряд. Г. І. Єфімова. − Одеса: Друк, 2002. − 368 с. Шляхами пам’яті: Антологія поетичних творів, присвячених пам’яті митців Розстріляного Відродження / Упоряд. Г. І. Єфімова. − Одеса, 2011. − 220 с.