Заяць Андрій. Урбанізаційний процес на Волині в XVI – першій половині XVII століття - Кулаковський, П. (Інститут української археографії та джерелознавства ім. М.С. Грушевського НАН України, 2004)
Рецензія на книгу: Заяць Андрій. Урбанізаційний процес на Волині в XVI – першій половині XVII століття. – Львів: Вид-во “Добра справа”, 2003. – 206 с. – (Серія: Монографії / Інститут історичних досліджень Львівського національного університету імені Івана Франка)