Капраль Мирон. Національні громади Львова XVI–XVIII ст. (Соціально-правові взаємини) - Білоус, Н. (Інститут української археографії та джерелознавства ім. М.С. Грушевського НАН України, 2004)
Рецензія на монографію: Капраль Мирон. Національні громади Львова XVI–XVIII ст. (Соціально-правові взаємини). – Львів: Літературна агенція “Піраміда”, 2003. – 439 с.