Про впровадження науково-технічних розробок у галузі міцності матеріалів і елементів конструкцій в екстремальних умовах експлуатації (стенограма наукової доповіді на засіданні Президії НАН України 26 вересня 2018 р.) - Харченко, В.В. (Вісник НАН України, 2018)
У доповіді розглянуто важливі питання, пов’язані з впровадженням науково-технічних розробок Інституту проблем міцності ім. Г.С. Писаренка НАН України в галузі міцності матеріалів і елементів конструкцій в екстремальних умовах експлуатації. Ці розробки мають реальний попит серед провідних підприємств ракетно-космічної та авіабудівної промисловості, атомної енергетики, машинобудування, а також сприяють зміцненню обороноздатності України.