Проектування та програмна реалізація підсистеми створення та використання онтологічної бази знань публікацій наукового дослідника - Палагін, О.В.; Малахов, К.С.; Величко, В.Ю.; Щуров, О.С. (Проблеми програмування, 2017)
В роботі розглядаються теоретичні і практичні аспекти розробки перспективних комплексних знання-орієнтованих інформаційних систем та їх компонентів, проведено аналіз існуючих наукових інформаційних систем та синтез загальних принципів побудови “Інструментального комплексу робочого місця наукового дослідника” та його компонентів.