Цілочисельні розв'язки векторного неявного лінійного різницевого рівняння в Z^N - Гефтер, С.Л.; Гончарук, А.Б.; Півень, О.Л. (Доповіді НАН України, 2018)
Доведено критерій існування та єдиності цілочисельного розв'язку неявного лінійного різницевого рівняння Axn₊₁ + Bxn = fn з матрицями A, B, елементами яких є цілі числа. Одержано також достатні умови єдиності цілочисельного розв’язку цього рівняння.