Інформаційне повідомлення (Проблеми програмування, 2018)
З 22 по 24 травня 2018 року в Кібернетичному центрі НАН України у м. Києві проводиться одинадцята міжнародна науково-практична конференція з програмування УкрПРОГ’2018. Організаторами конференції є Національна академія наук України, Міністерство освіти і науки України, Кібернетичний центр НАН України, Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут ім. І. Сікорського" та Київський Національний університет імені Тараса Шевченка.