Запрошення до літературознавчої когнітивістики - Іванишин, П.; Іванишин, М. (Слово і Час, 2012)
Рецензія на книгу: Бовсунівська Т.В. Когнітивна жанрологія та поетика: Монографія. – К.: Видавничо-поліграфічний центр “Київський університет”, 2010. – 180 с.