Конференція в Німеччині - Галич, О. (Слово і Час, 2012)
17 – 18 червня 2011 р. в Ольденбурзькому університеті імені Карла фон Оссецькі (Федеративна Республіка Німеччина) відбулася наукова конференція “Специфіка і типологія малих літератур у східно-західноєвропейському порівнянні”, у якій узяли участь науковці Німеччини, Великої Британії, Нідерландів, України, Білорусі, а також білоруси й українці, що працюють у Польщі.