Сергій Єфремов і ранні модерністи - Наєнко, М. (Слово і Час, 2012)
5-6 жовтня 2011 р. в Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького відбулися п’яті Єфремовські читання, присвячені 135-й річниці від дня народження Сергія Єфремова. У рамках цих читань відзначено також 120-річчя від дня народження Павла Филиповича.