Читання, присвячені Г. Сковороді та М. Максимовичу - Богатирьова, К. (Слово і Час, 2012)
6-8 жовтня 2011 р. на базі Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету імені Григорія Сковороди відбулися XV (ювілейні) всеукраїнські Сковородинівські читання та III всеукраїнські Максимовичівські читання, у яких узяли участь науковці з Києва, Миколаєва, Львова, Черкас, Ізмаїла, Луцька, Бердянська, Харкова, Одеси, Кременця, Сум, Умані, Житомира, Переяслав- Хмельницького, Мюнхена, Варшави.