Аспекти дослідження народного героїчного епосу - Беценко, Т. (Слово і Час, 2012)
У статті розглядається історія дослідження героїчного епосу; з’ясовуються ключові проблеми мовностильового аналізу дум на сучасному етапі розвитку філологічної науки.