Спроба тексто-біографії Федьковича - Бондар, М. (Слово і Час, 2012)
Рецензія на книгу: Ковалець Л. М. Юрій Федькович: Історія розвитку творчої індивідуальності письменника. – К.: ВЦ Академія, 2011. – 437 с.