Раритети Тараса Шевченка: повернення у ХХІ столітті - Дроздовський, Д. (Слово і Час, 2012)
Рецензія на книгу: Повернені шевченківські раритети / Авт. проекту С. Гальченко; упорядкування, наук. опис колекцій, приміт. С. Гальченка, Н. Лисенко. — Дніпродзержинськ: Видавничий дім “Андрій”, 2010. — 288 с., 514 іл.