Використання відеографічних прискорювачів для паралельних обчислень - Дорошенко, А.Ю.; Котюк, М.В.; Ніколаєв, С.С. (Інститут програмних систем НАН України, 2008)
Запропоновано нові методи та засоби високопродуктивних паралельних обчислень із використанням відеографічних прискорювачів компанії AMD/ATI та NVidia на основі платформи МИША та мов програмування МИША М10 і МАЯ.