Бігаусівська математична модель сигналів джерел радіовипромінювань в інформаційному середовищі телекомунікаційних систем - Ільяшов, О.А. (Кибернетика и системный анализ, 2017)
Проаналізовано причини непридатності одновимірної ґаусівської моделі для аналізу та синтезу вимірювань параметрів складних сигналів. Описано біґаусівську математичну модель сигналів джерел радіовипромінювань.