Повторяемый итерированный алгоритм табу для решения квадратичной задачи о назначениях - Шило, П.В. (Кибернетика и системный анализ, 2017)
Розроблено новий алгоритм повторюваного табу для розв’язання квадратичної задачі про призначення. Проведене порівняльне дослідження цього алгоритму з найкращими на даний час алгоритмами розв’язання цієї задачі показало його конкурентоспроможність як за швидкодією, так і за можливістю отримання кращих розв’язків.