Наиболее общее понятие равновесия для конфликтных задач с побочными интересами - Смольяков, Э.Р. (Кибернетика и системный анализ, 2017)
Запропоновано узагальнене поняття рівноваги для статичних і динамічних конфліктних задач (описаних диференціальними рівняннями), що розглядаються на частково перетинних ігрових множинах. Його ефективність для пошуку розв’язку безкоаліційних і кооперативних ігор як в статичній, так і динамічній постановках продемонстровано на прикладах.